Restricții de circulație pentru Turul Ciclist al Sibiului

În cadrul competiției sportive „Turul Ciclist al Sibiului”, pentru buna desfășurare a etapei de astăzi, 6 iulie, au fost instituite mai multe restricții de trafic în municipiul Sibiu.

Polițiștii sibieni informează că șoferii trebuie să aibă în vedere:

– restricţionarea accesului pe străzile Avram Iancu şi General Magheru în intervalul orar 12.15 – 12.40;

– închiderea totală a circulației pe B-dul Victoriei, între orele 07.00 – 22.00, pe sectorul cuprins între str. Codru Drăgușanu – ieșire parcare Billa, dinspre str. Transilvaniei;

– închiderea totală a circulației între orele 15.00 – 19.00, pe B-dul Victoriei, de la str. Avrig până la strada Transilvaniei.

Traseul parcurs astăzi este următorul: Sibiu – Slimnic – Șeica Mare – Blaj – Cristian – Poplaca – Sibiu. Va fi tranzitat și județul Alba, în total fiind parcurși 212 km. Pe întreg traseul de deplasate, cicliștii sunt însoțiți de echipaje ale Poliției Rutiere care vor lua măsuri de restricționare temporară a segmentelor de drum pe care aceștia le traversează.

foto: Sebastian Marcovici

„Precizăm faptul că aceste restricții vor fi de scurtă durată, având în vedere viteza cu care se deplasează bicicliștii, iar  restricțiile de trafic vor fi ridicate imediat ce ultimul competitor traversează segmentul respectiv”, informează IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*