Restricții pe autostrada Sibiu-Orăștie. Constructorul face reparații pe Lotul 3, după două luni de la deschidere

Pe o porțiune de 100 de metri din Lotul 3 al autostrăzii Sibiu-Orăștie a fost restricționată circulația, după ce fisurile apărute imediat după deschiderea traficului rutier au devenit și mai mari.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România S.A. anunță participanții la trafic că, în urma unui control efectuat pe Lotul 3 al Autostrăzii Orăștie – Sibiu (tronson situat în județul Sibiu), s-a decis restricționarea traficului rutier pe sensul Orăștie – Sibiu banda 1, circulația desfășurându-se doar pe banda a doua, între km 275+600 și km 275 +700. „Menționăm faptul că CNADNR SA va lua măsuri urgente de reparație temporară a degradărilor la partea carosabilă, urmând a redeschide circulația în cel mai scurt timp. Toate costurile generate de reparația părții carosabile vor fi suportate de către constructor, respectiv SC Salini Impregilo“, transmite CNADNR, într-un comunicat remis Mesagerului de Sibiu.
Crăpăturile în autostradă au apărut încă din luna noiembrie 2013, la puțin după deschiderea traficului rutier pe Lotul 3, în prezența lui Ioan Rus, actualul ministr al Transporturilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*