Restricții peste restricții pe autostrada A10 Sebeș – Turda

Lucrări de plombare a carosabilului la nodul rutier Sebeș al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda. Circulația auto este restricționată, relatează Monitorul de Cluj.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe autostrada A10 Sebeș-Turda, nodul rutier Sebeș, pe bretelele 2, 3, 4, se restricționează banda 1, ulterior banda 2,  cu semnalizare dinamică, pentru lucrări pe plombare parte carosabilă, interval orar 10:00-16:00.

„Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudență sporită în aceste zone, să crească distanța de siguranță între autovehicule, să semnalizeze şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii”, a transmis Poliția Română.

Amintim că traficul pe sensul de deplasare Sebeş – Turda, de pe Autostrada A10, este închis, începând de miercuri dimineaţa, pentru remedierea unor „deficienţe” apărute în ultima perioadă.

În zona Alba Iulia Nord, vineri, au început lucrările la alunecarea de teren pentru care s-a închis traficul pe un sens de mers.

Traficul pe sensul de mers Sebeș-Turda este închis pentru 30 de zile, circulația realizându-se acum prin nodul rutier, pe bretelele 3 și 4, dar e puțin probabil ca lucrările la alunecare să fie terminate în acest termen.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*