Rezervă-ți un loc în lumea bună de beauty a Sibiului, cu aplicația Stailer

Chiar dacă pentru bărbați un simplu tuns nu pare mare lucru, rigorile modei și ale vieții de zi cu zi au făcut astăzi ca îngrijirea părului să devină o activitate cotidiană, de care nu ne putem lipsi.

Prin urmare, așa cum puține femei ies din casă fără să aplice un fond de ten și un minim machiaj pe față, tot așa și bărbații au devenit conștienți de faptul că prima impresie pe care o fac atunci când se întâlnesc cu cineva este dată nu doar de modul în care este îmbrăcat, ci de cât de îngrijit este din punct de vedere al igienei și al modului în care arată.

O tunsoare reușită, trebuie să recunoaștem, îți poate schimba radical look-ul, într-un mod în care nu te-ai aștepta. Din fericire, pentru cei care sunt în căutare de frizerie Sibiu, aplicația Stailer are pregătite o mulțime de surprize.

Inovație pe toată linia

Probabil că te-ai întrebat ce rost mai are o nouă aplicație pe telefonul tău, de vreme ce ai deja un salon la care mergi cu regularitate și îți știe tabieturile. Ei, bine, nevoia unei programări la un salon de frizerie intervine exact în perioadele mai aglomerate din an sau atunci când apar urgențe de tot felul.

Să presupunem că ai de onorat o invitație la un eveniment de familie, iar hair-stylistul tău nu te poate ajuta. Sau, și mai frecvent, te nimerești într-un alt oraș și ai nevoie de o ajustare de look. Ce faci în acest caz? Exact pentru astfel de situații a fost creată aplicația Stailer, care pune la un loc saloanele de înfrumusețare și clienții, pentru evitarea suprapunerilor la programări sau a omiterii acestora de către personalul angajat la salon.

Prin urmare, Stailer scoate la pensie carnețelul de programări al hair-styliștilor, câtă vreme acum totul se face electronic, programările fiind consemnate într-o bază de date securizată. Cei care descarca si instaleaza gratuit aplicatia Stailer se pot convinge și singuri de simplitatea acesteia. Practic, din câteva slide-uri pe ecran, ai ajuns la salonul care te interesează, după ce ai bifat orașul, genul – bărbat sau femeie și serviciul care te interesează.

Aici, bărbații pot avea acces la servicii și saloane dintre cele mai complete, mergând de la tuns simplu, până la vopsit, manichiură/pedichiură sau chiar servicii de pensat sau epilat destinate bărbaților. Totul extrem de simplu și de intuitiv și, foarte important, fără costuri suplimentare din partea ta.

Intră în marea familie Stailer

Prin urmare, dacă nu dorești surprize neplăcute pe la vreo frizerie insalubră de cartier, descarcă și instalează gratuit aplicația Stailer, unde poți avea acces instant la saloanele de frizerie sau de înfrumusețare. Cu sute de saloane și de hair-styliști din toate județele țării, Stailer este prima aplicație de acest gen din România, la care poți obține aproape instantaneu programare fără telefoane, fără deplasări și fără surprize neplăcute. Nu mai pierde timpul! Descarcă și tu aplicația Stailer pe telefon!

Informații obții și scriind la support@stailer.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*