REZULTATE PARȚIALE: PNL a obținut cei mai mulți primari, consilieri locali și consilieri județeni în județul Sibiu

Partidul Naţional Liberal a obţinut cel mai mare număr de primari în judeţul Sibiu, mai exact 28, faţă de 20 de mandate obţinute de Partidul Social Democrat (PSD) şi un mandat al Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, potrivit rezultatelor parţiale comunicate astăzi de către Biroul Electoral Judeţean (BEJ), după centralizarea datelor din 49 de circumscripţii electorale din cele 64 din judeţ, informează Agerpres.

PNL conduce şi în topul partidelor cu cei mai mulţi consilieri municipali din judeţul Sibiu, cu 42,03% din numărul total de voturi valabil exprimate. PSD este pe locul doi la numărul de consilieri locali, cu 33,47 % din numărul total de voturi valabil exprimate în judeţ. Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor este pe locul trei la numărul de consilieri locali, cu 5,69 %.
PNL e pe primul loc şi cu cel mai mare număr de consilieri judeţeni, după centralizarea datelor din 158 de secţii de votare din totalul de 370. PNL a obţinut 42,75 % din voturile exprimate pentru CJ Sibiu, urmat de PSD cu 34,73 % şi Forumul Democrat al Germanilor din România cu 6,16 %, potrivit rezultatelor parţiale oferite de BEJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*