Robert Riza întărește flancul stâng al CSC 1599 Șelimbăr

CSC 1599 Șelimbăr  și-a întărit flancul stâng, în urma problemelor medicale ale căpitanului Daniel Tătar. L-a transferat pe  Robert Riza, de la echipa de Superligă Chindia Târgoviște.

Fundașul stânga a fost transferat de la echipa de primă ligă Chindia Târgioviște (foto: facebook/CSC Șelimbăr)

Robert Riza a împlinit în iunie 23 de ani, măsoară 1,83 metri, și a strâns deja numeroase prezențe în primele două eșaloane, evoluând pentru Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, Chindia Târgoviște și Metaloglobus.

„În primul rând, mă bucur foarte mult că am ajuns la Șelimbăr! Am ales să vin aici pentru că este o echipă cu un proiect foarte frumos și ambițios și cu oameni de calitate, o echipă care își propune multe încă din acest sezon și consider că pot ajuta la obținerea rezultatelor dorite prin prestațiile mele. Am apreciat seriozitatea și calitatea oamenilor care fac acest proiect să fie unul atât de frumos și faptul că m-au ales și mi-au acordat încrederea de care aveam nevoie! Îmi doresc din suflet să fim învingători mereu și să-i facem mândrii pe toti oamenii care cred în noi”, a declarat Robert Riza pentru CSC 1599 Șelimbăr.

Robert Riza a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, Metaloglobus București, Astra Giurgiu și Chindia Târgoviște. Noul ”călăreț roșu” va avea numărul 19 pe tricou, iar debutul acestuia s-a produs la meciul de sâmbătă cu FC Brașov, transmite clubul din Șelimbăr. În minutul 82, antrenorul Eugen Beza l-a introdus pe teren în locul lui Ciocâlteu, la 1-0 pentru echipa noastră, acesta fiind în cele din urmă și scorul final.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*