România Rocks, 100 de minute de muzică legendară

Patru generații de muzicieni se vor uni într-un program spectaculos cu muzica ce a unit generațiile, astăzi, în Piața Mare.

După ce în ultimele 12 luni a încântat sufletele a sute de mii de oameni în diferite orașe ale țării, proiectul ”100 pentru România” revine la Sibiu, orașul în care a început această poveste, sub o denumire diferită, ”România Rocks”, însă cu aceeași emoție.

Florin Grigoraș, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Adrian Despot, Călin Goia, Dan Teodorescu și Flavius Buzilă vor aduce, din nou, în fața publicului sibian cele mai cunoscute și îndrăgite melodii din istoria muzicii românești din trecut și până astăzi într-un tribut unic adus muzicii si culturii românești, melodii care au bucurat și inspirat generații întregi și încă o mai fac și astăzi.

“După ce a trecut anul centenarului, ne-am dat seama că proiectul ‘100 pentru România’ trebuie să continue, deorece nu avem nevoie de un prilej deosebit pentru a ne uni în ‘cuget și simțiri’, prin muzică. A fi uniți nu înseamnă a fi toți la fel, ci a avea un țel comun. Acela de a nu fi doar români, ci români mai buni. Români care contribuie, inspiră și dau mai departe. Astfel, proiectul ‘100 pentru România’ a primit o altă denumire – ‘România Rocks’ – însă a păstrat același concept și aceeași emoție.

Pentru că muzica deschide minți și atinge inimi. Pentru că muzica unește acolo unde orice altceva pare să dezbine, revenim la Sibiu, locul de unde a pornit acest proiect, exact în 12 septembrie, ziua în care Piața Mare din Sibiu ne-a primit cu emoție și dragoste atunci când eram temători de succesul acestui proiect îndrăzneț”, a spus Flavius Buzilă, managerul proiectului România Rocks.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*