Rupt de beat și fără permis, la plimbare cu mașina prin Cârțișoara

Sâmbătă seara, pe DJ 105 P, în localitatea Cârțișoara, polițiștii rutieri din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au oprit pentru control în trafic un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 63 de ani, localnic.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, polițiștii au constatat că exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice îi este suspendată.

La nivelul Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, împotriva acestuia fiind luată și măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Conducătorul auto a fost prezentat în fața procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunerea legală, fiind dispusă față de acesta luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*