S-a deschis Târgul de Crăciun din Avrig

Târgul de Crăciun din Avrig a fost animat vineri seară de avrigeni de toate vârstele, care s-au bucurat împreună de spectacolele oferite de organizatori.

Ansamblurile „Doruri Sibiene” și „Mlădițe Sibiene” au oferit în deschiderea târgului un program de colinde tradiționale. Pe scenă au urcat apoi Trupa Etnic și Kristine, care au încălzit atmosfera în Piața Gheorghe Lazăr. Invitatul special al serii a fost Moș Crăciun, care s-a fotografiat la brad și cu cei mici dar și cu cei mari.

„Bine ați venit la Târgul de Crăciun din Avrig! Ne-am dorit să fie un târg pentru bucuria familiilor și a celor mici și, de ce nu, sperăm să devină o tradiție pentru mulți ani de acum înainte. Haideți să dăm împreună startul unei frumoase aventuri de Crăciun, să ne întâlnim aici în zilele și serile care vor urma, ca să ne bucurăm împreună de sărbătorile de iarnă, ca o comunitate unită ce suntem.

Este important să înțelegem cu toții, că astfel de evenimente pot fi organizate numai cu sprijinul și susținerea noastră. Fiecare plăcintă mâncată în Târgul de Crăciun, fiecare cană de vin fiert băută, sunt un imbold pentru comercianți, pentru animatori și pentru artiști să mai vină și altă dată la Avrig.

Fie ca bucuria acestor zile minunate de iarnă, în care răsună ecoul colindelor și al urărilor de bine, să ne îndemne pe toți la înțelegere și la fapte bune”, le-a transmis primarul Adrian David participanților la Târgul de Crăciun.

Astăzi, pe scena târgului vor urca îndrăgiți interpreți locali, care vă vor încânta cu un spectacol de colinde tradiționale.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*