S-au publicat rezultatele la BAC 2020. Avem șapte medii de 10 la Sibiu. Vezi unde

În urmă cu câteva minute s-au afişat primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2020.

În Sibiu sunt 7 medii de 10, la următoarele școli: patru la Colegiul Național „Octavian Goga”, una la Colegiul „Școala Națională de Gaz” din Mediaș și două la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”.

Alte trei medii mari sunt tot la Colegiul Național „Octavian Goga” și la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”: o medie de 9,96 și două de 9,95.

Rezultatele pot fi consultate aici: http://bacalaureat.edu.ro/

În premieră, în locul numelui, pe liste apare un cod pe care îl ştiu doar absolventul de liceu care a susţinut examenul şi profesorii din şcoală.

Calendarul depunerii contestaţiilor este următorul: 

  • marţi, 30 iunie – în intervalul orar 16-20
  • miercuri, 1 iulie – în intervalul orar 8-12

Cererile de contestaţie pot fi depuse atât la instituţia de învăţământ unde a fost susţinut examenul de Bacalaureat, cât şi în format electronic. Contestatarii vor completa şi o declaraţie-tip prin care atestă că sunt informaţi asupra procedurii de contestare a notei iniţiale. În cazul în care candidatul nu a împlinit încă vârsta legală de 18 ani, declaraţia-tip va fi semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestuia. Detaliile legate de depunerea contestaţiilor au fost afişate şi pe uşile sălilor de examen.

Rezultatele finale se publică în 5 iulie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*