S-au stabilit grupele ediției a V-a a Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal

Fan Club-ul FC Hermannstadt din Sibiu a găzduit, aseară, tragerea la sorţi în urma căreia a fost stabilită componența celor 8 grupe la ediţia a V-a a Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal, competiţie care va avea loc în zilele de 16 şi 17 iunie, pe terenul cu gazon sintetic situat în imediata vecinătate a Stadionului Municipal.

Preşedintele clubului FC Hermannstadt, organizatorul competiţiei, Teodor Birţ, a prezentat modul în care se va desfăşura ediţia din acest an, iar extragerea echipelor din cele patru urne valorice a fost făcută de către reprezentantul Poliţiei Locale Sibiu.

Repartizarea echipelor în cele patru urne valorice a fost făcută în funcție de rezultatele obținute de acestea la ediția precedentă a Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal.

Birţ a prezentat, cu această ocazie, noul partener al evenimentului, firma de echipament sportiv Metropolis. „Începând din acest an, Cupa Municipiului Sibiu la minifotbal are un sponsor principal. Este vorba de firma Metropolis, o firmă de echipament sportiv care s-a alăturat acestui proiect, fapt pentru care ţin să-i mulţumesc. Sper să dureze foarte mult această colaborare”, a spus preşedintele FC Hermannstadt.

Programul meciurilor din faza grupelor va fi stabilit în această dimineaţă, urmând să fie postat pe contul oficial de Facebook al clubului FC Hermannstadt. În prima zi a competiţiei se vor desfăşura meciurile din grupe. Fiecare echipă va avea câte trei jocuri în faza grupelor. A doua zi sunt programate fazele eliminatorii.

 

  • GRUPA A

E-ON Gaz
Meo Eurotrans
Benrob
Cibin Stadt

  • GRUPA B

Electro Flux
Şoimii Sibiu
Siemens
Sory

  • GRUPA C

Joyson Safety
Experţii
Continental
Black Squad

  • GRUPA D

FC Hermannstadt
Izvorul
AS Eurosport
Carrefour

  • GRUPA E

Cariocas
DSVSA
Poliţia Locală
Suporterii FCH

  • GRUPA F

ISU Sibiu
Jandarmeria
Aquador
FC Eagles

  • GRUPA G

Borussia
NV Const
Metro
SNR Rulmenţi

  • GRUPA H

IPJ Sibiu
ISU Braşov
Corsav Veştem
FC Inter Sibiu

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*