„Să nu mergi flămând la cumpărături” și alte sfaturi utile pentru cei care vor să prepare prima lor masă de Paște

Aperitive, salate, ciorbă, pulpă de miel. Sau tocană. Ori cotlete. Eventual și un cozonac, doi. Meniul pentru masa de Paște nu a fost niciodată unul foarte ușor, mai ales dacă ești un pasionat de gătit care încearcă să-și facă un „level-up” la talentele culinare și se încumetă să pregătească, de la zero, o astfel de masă de sărbătoare pentru familie sau prieteni.

Foto: Adrian Hădean / Facebook

Bucătarul Adrian Hădean a făcut pentru digi24.ro o scurtă listă cu principalele responsabilități pe care le ai de bifat, dar și a greșelilor care trebuie evitate, în cazul în care te-ai decis să faci pasul cel mare și să joci într-o ligă superioară pe terenul din bucătărie.

„Ca să ajungi la un rezultat bun, pe lista de lucruri pe care trebuie să le faci se află, în primul rând, lista”, spune bucătarul și bloggerul culinar Adrian Hădean. O astfel de listă cu „lucrurile pe care trebuie să le faci” poate fi una „tradițională” (scris cu pixul sau creionul pe coală dictando sau foaie velină), ori poți apela la telefonul mobil. Important este ca ideile și detaliile să fie fixate undeva, în scris.

Continuă AICI:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*