Salina Turda a fost vizitata sambata si duminica de delegatii ale ambasadei Norvegiei si Indoneziei

Salina Turda este obDSC_0779iectivul turistic preferat al oficialitatilor care viziteaza judetul Cluj, sambata si duminica fiind gazda oficialilor din Ambasada Norvegiei si Ambasada Indoneziei in Romania.
Sambata 4 aprilie, Excelenta Sa doamna ambasador TOVE BRUVIK WESTBERG, insotita de familia sa a fost sefa delegatiei de la ambasada Norvegiei in Romania. Acestia au ramas profund  impresionati de frumusetea minei de sare de la Turda declarand ca este o atractie Turistica deosebita si ca noi toti trebuie sa facem tot posibilul pentru a fi promovata. La plecare au multumit conducerii Salinei pentru primirea calda de care au avut parte.
Duminica 5 aprilie 2015, o delegatie de 21 de persoane a Ambasadei Indoneziei din Romania condusa chiar de catre Excelenta Sa domnul ambassador DIAR NURBINTORO alaturi de sotia sa, au vizitat Salina, si acestia ramanand surprinsi de splendoarea Salinei cat si de faptul ca exista un lac in interiorul unei minei.
Ambele delegatii au aratat un interes deosebit si pentru intregul oras (Turda – orasul salinei), iar la plecare au multumit conducerii si personalului pentru activitatea si primirea deosebita de care au avut parte la Salina Turda.IMG_0003

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*