Salonul Internațional de Artă Fotografică a dat startul înscrierilor

Artiștii fotografi din ȋntreaga lume sunt așteptați pentru a se ȋnscrie la unul dintre cele mai importante evenimente culturale tradiţionale ale Sibiului: Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu, ediția a 19-a.

Dacă pȃnă acum Salonul ne-a obișnuit cu o secțiune care acompaniază tradiționala secțiune ,,Open”, la ediția din acest an, Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu ne face o surpriză, aducȃnd două secțiuni noi: Natură și Creativ. Acestea oferă participanților oportunitatea de a fotografia elemente naturale, cum ar fi peisaje, fauna sălbatică, plante, dar și să ȋi exprime ideile unice ȋn mod creativ.

Termenul limită de ȋnscriere a lucrărilor ȋn concurs este 1 septembrie 2018. Ȋnscrierile se fac online pe www.sibiuphoto.ro.

”Prin pasiunea pentru fotografie dorințele omului se ȋnalță mai aproape de suflet, către un tărȃm fermecat, un tărȃm ȋn care chiar și cele mai dureroase trăiri, chiar și cele mai neȋnțelese sentimente pot prinde viață, pot ȋnflori și ne pot bucura privirea. Ne bucurăm că și ȋn acest an acest eveniment captează atenția la nivel internațional, fapt care creează o puternică rezonanță, cinstindu-ne cu multă gratitutine”, declară organizatorii, într-un comunicat de presă.

Evenimentul este organizat de Fotoclubul ORIZONT şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi este finanţat de Primăria municipiului Sibiu, Consiliul Local Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu, Ministerul Tineretului şi Sportului, și este patronat de Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP), Photographic Society of America (PSA), Images Sans Frontière (ISF), International Union of Photographers (IUP), Asociaţa Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*