Sâmbătă se joacă ultimul meci din acest sezon

CSU Atlassib Sibiu primește sâmbătă, de la ora 17:15, vizita baschetbaliștilor de la BC Timișoara, în ultima etapă, pentru galben-albaștri, din acest sezon. Meciul este văzut ca unul de pregătire pentru Final Four-ul Cupei României, de săptămâna viitoare.

Catalin Vulc

Catalin Vulc

Jucătorii CSU Atlassib Sibiu promit să dea totul în meciul de pe teren propriu de mâine, în încercarea de a termina sezonul cu o victorie în fața suporterilor echipei. ”Urmează ultimul meci din acest sezon, ultimul de pe teren propriu și ne gândim la meciurile de săptămâna viitoare. Încercăm să facem un meci bun, înaintea celor din Cupa și încercăm să câștigăm. Sâmbătă vom încerca să jucăm cât mai bine, vom juca cu mândrie și vom încerca să câștigăm. Poate sunt prea optimist, dar eu vă garantez că sâmbătă vom câștiga și în acest fel vom fi pregătiți de Cupa României. Meciul de sâmbătă este un fel de prolog pentru meciurile care urmează și încercăm să ne revenim după tot ce s-a întâmplat cu echipa. Vom fi pregătiți sâmbătă”, spune Leroy Hurd.
Antrenorul sibian speră ca echipa lui să încheie sezonul cu o victorie în fața fanilor. ”Mă aștept la un meci greu, mai ales că am avut o săptămână în care nu ne-am putut antrena la parametrii maximi din cauza accidentărilor. Sperăm să iasă bine, să dăm tot ce avem mai bun din noi. Încercăm să ne pregătim pentru Cupa României, acolo unde avem o șansă, la fel ca și celelalte 3 echipe participante. Vom încerca să facem tot posibilul, sâmbătă, să câștigăm, pentru că e ultimul meci din sezon și ultimul pe teren propriu. Sperăm să aducem o bucurie fanilor noștri”, spune Cătălin Vulc.
CSU Atlassib Sibiu întâlnește BC Timișoara sâmbătă, 28 martie 2015, de la ora 17:15 echipa aflată pe locul 10 în clasamentul LNBM, cu 12 victorii și 11 înfrângeri. Timișorenii vin la Sibiu după ce s-au calificat și ei în Final Four-ul Cupei României, după ce au eliminat Asesoft Ploiești. Sibiul are în acest moment 9 victorii și 14 înfrângeri. Partida se derulează în Sala Transilvania din Sibiu și nu este televizată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*