Șansa reabilitării în fața suporterilor

Echipa de handbal CS Măgura Cisnădie are șansa să se revanșeze în fața propriilor suporteri după înfrângerile suferite în deplasare în cursul săptămânii trecute.

Astfel, în următoarea partidă, CS Măgura Cisnădie întâlnește pe teren propriu CSU Danubius Galați. Partida are loc sâmbătă, 24 februarie, ora 18.00, și contează pentru etapa a 17-a din Campionatul ligii naționale de handbal feminin – Liga Florilor. Biletele s-au pus deja în vânzare la casieria Primăriei Cisnădiei în cursul acestei săptămâni. Astăzi, se pot achiziționa bilete între orele 8.30-13.30, iar sâmbătă, în ziua meciului, la Sala Polivalentă Cisnădie, începând cu ora 16.00. Prețul biletelor este de 10 lei la tribună și 5 lei pentru peluze. „Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne susținem echipa. Succes fetelor noastre!“, este mesajul responsabililor echipei din Cisnădie.

O victorie în fața echipei din Galați ar reda încrederea echipei, care nu trece printr-o formă sportivă foarte bună. În ultimul meci din campionat, CSM București a învins, pe teren propriu, CS Măgura Cisnădie, cu scorul de 34-23, iar sâmbătă, în optimiile Cupei României, elevele lui Weber au pierdut în fața HC Dunărea Brăila cu scorul de 28-23.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*