Șanse mari pentru stabilirea unui record mondial la Sibiu

Sportiva sibiancă Andreea Pavel așteaptă omologarea performanței sale de ieri, când a încercat să doboare un Guinness World Record cu un procedeu din artele marțiale

Andreea, înregistrată la Puma Club Sibiu și medaliată cu bronz la Campionatul European de Taekwon-do ITF, are șanse mari de a doborî un record mondial înregistrat în Guiness World Records, printr-un procedeu din artele marțiale. Ieri, în zona de cafenele și restaurante din Shopping City Sibiu, Andreea Pavel a doborât cu piciorul mai mult de 60 de obiecte așezate pe capetele oamenilor, într-un singur minut. Sportiva așteaptă acum omologarea loviturilor sale.

Obiectele alese pentru încercarea de stabilire a unui nou record mondial au fost role de hârtie comerializate de Carrefour sub marcă proprie, iar dimensiunile acestora sunt cele prevăzute de Guiness World Records. Pentru a doborî recordul anterior, Andreea Pavel are nevoie să îi fie omologate minimum 60 de lovituri într-un minut.

Obiectele pe care Andreea Pavel le-a doborât au fost așezate pe capetele celor 85 de voluntari prezenți la Shopping City Sibiu pe 14 iulie.

Toți voluntarii care au susținut-o pe Andreea în doborârea recordului mondial au primit premii oferite de către Decathlon.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*