Șantier la grădiniță

Constructorul desemnat a început lucrările de construire a noii grădinițe cu program normal din Avrig, finanțată în cadrul proiectului „Construcţii grădiniţe Regiunea Centru”, implementat în baza acordului de parteneriat încheiat între Ministerul Educației Naționale și orașul Avrig, finanțat prin POR 2014-2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale.

Valoarea totală a investiției este de 1,99 milioane de lei, în totalitate eligibilă, din care 1,65 milioane de lei este valoarea cheltuielilor asigurate de Ministerul Educației și 332.849 lei reprezintă cofinanțarea de la bugetul Avrigului.

Prin implementarea proiectului, se vor atinge următoarele rezultate: se va construi și dota corespunzător procesului educațional o grădiniță cu program normal cu trei săli de grupă în curtea Grădiniței nr. 3 din Avrig, strada Samuel Brukenthal nr. 151, se va amenaja terenul din incintă cu loc de joacă, groapă cu nisip, grădină cu flori și parcare, vor beneficia de infrastructură educațională modernizată 60 de copii participanți la procesul educațional.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*