Șapte țări sunt reprezentate la Sibiu Jazz Competition 2018

Opt formații, din șapte țări, sunt gata să concerteze pe scena Sălii Thalia, în cadrul ediției din acest an a Sibiu Jazz Competition.

Reprezentațiile încep la orele 19:00, atât astăzi, cât și mâine, iar intrarea este liberă.

În această seară, participanții și publicul se vor reuni pentru o sesiune de Live Jazz Party la Imperium Pub, începând cu orele 23:30. Muzica live și originalitatea reprezentațiilor de jazz, vor fi ingredientele serii care preced evenimentul de excepție din acest weekend.

Sibiu Jazz Competition va începe azi, de la ora 19:00, la Sala Thalia din Sibiu. Pe scena vor urca pe rând, SPA Jazz Band (România),  Ineffable (Ungaria, România), Vittorio Esposito Trio feat.Gabriel Marciano (Italia), Doi de Jazz (Columbia/România) și Blewitt (Italia).

Competiția continuă mâine, de la orele 19:00, cu reprezentațiile celor de la On The Fly (România) Sol Jang International Project (Coreea de Sud) și Marcin Pater Trio (Polonia). La finalul serii, în cadrul Galei de premiere, vom afla și câștigătorii ediției din acest an ai Sibiu Jazz Competition pe care îi vom sărbători, de asemenea, de la 23:30, în Imperium Pub.

Accesul la concertele din cadrul Sibiu Jazz Competition este liber și toate concertele vor fi transmise în direct, atât pe pagina de Facebook Sibiu Jazz Festival, cât şi pe site-ul oficial.

Sibiu Jazz Competition 2018 este un proiect cultural organizat de Fundația Sibiu Jazz Festival, realizat în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu și Filarmonica de Stat Sibiu, cofinanţat de Consiliul Local Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Judeţean Sibiu.

Parteneri: Aria, Ambient, Iony Group, Hermania, Sobis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*