Sărbătoare în familia AFC Hermannstadt

Dublă aniversare astăzi la FC Hermannstadt. Președintele Dani Coman și fundașul Florin Bejan își aniversează ziua de naștere.

Foto: Facebook AFC Hermannstadt

Dani Coman, actualul președinte al AFC Hermannstadt, s-a născut la 28 martie 1979, la Ștefănești, în județul Argeș. Și-a început cariera fotbalistică la la 18 ani, la FC Argeș și a jucat primul său meci în Liga I pe 28 februarie 1998 împotriva  Dinamo București, dar a pierdut din păcate cu 2-0.

A fost președinte la ASTRA Giurgiu din 2015 până în 2021, după care a venit la Sibiu. Pe 11 august 2022, Dani Coman a renunțat la funcția de președinte la Hermannstadt, la zece zile după ce a lansat un apel către autoritățile locale și către companiile din Sibiu, pentru a susține financiar echipa.

Dani Coman a decis atunci să plece de la Hermannstadt pentru că lucrurile nu s-au schimbat, aşa cum aştepta şi cum le spusese jucătorilor că ar trebui să se întâmple. Coman a reuşit promovarea cu Hermannstadt, dar jucătorii aveau salarii şi bonusuri de performanţă restante. A revenit la Sibiu în luna ianuarie a acestui an

A revenit la Sibiu în luna ianuarie a acestui an, decis să facă performanță la echipa pe care a readus-o în Superliga României.

Foto: Facebook AFC Hermannstadt

Florin Bejan s-a născut în data de 28 martie 1991 la Mangalia. Este un produs al academiei Stelei, unde a ajuns în 2007. Din 2009 până în 2011 a evoluat pentru echipa secundă a roș-albaștrilor. În 2011 a semnat cu FC Viitorul Constanța, iar în iarna lui 2014 a devenit jucătorul lui ASA Târgu Mureș. La Sibiu este din luna mai 2021.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*