Sărbătoare în Țara Oltului

Primăria orașului Avrig vă invită duminică, 17.10.2021, între orele 12:00 – 16:00, la Festivalul „Țara Oltului în Produse și Tradiții”, ediția 2021.

Evenimentul va avea loc în aer liber, în localitatea Bradu și are ca obiective, promovarea produselor și tradițiilor locale, întărirea legăturilor dintre localități și crearea de noi contacte și colaborări între producătorii locali și crescătorii de animale. Producătorii invitați la eveniment le vor oferi participanților produse tradiționale atent selecționate, precum mezeluri de casă, brânzeturi, conserve din legume și fructe sau produse de panificație.

Vor fi asigurate toate măsurile de protecție sanitară

Vă asigurăm că, pe toată durata evenimentului, vor fi respectate toate măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică impuse de situația pandemică la momentul desfășurării evenimentului. În colaborare cu Direcția de Sănătate Publică, la Festivalul Țara Oltului în Produse și Tradiții va fi amenajat un cort de testare gratuită și un punct mobil de vaccinare împotriva COVID – 19, cu serul Pfizer – BioNTech. Doritorii vor putea să se imunizeze într-un cort amplasat chiar la intrarea principală.

Reguli stricte de acces în condițiile pandemiei

Participarea va fi permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT –PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*