Sărbătorim calificarea! CSU Sibiu – CSM Tg. Jiu, mâine, în Sala Transilvania

CSU Sibiu sărbătorește împreună cu fanii calificarea în Top 10-ul Ligii Naționale de baschet masculin. Întâlnește mâine seară, de la 20,15, în Sala Transilvania, penultima clasată în Conferința A – CSM Tg. Jiu.

foto: facebook/CSU Sibiu

Partida trage cortina peste prima parte a campionatului, care se desfășoară din acest an într-un nou format. Au fost 18 echipe înscrise în competiție, în două conferinţe. Primele cinci clasate se califică în faza a doua, cu  punctajele obţinute în prima fază, şi se vor întâlni cu adversarele din conferinţa adversă în alte 10 partide. La finalul acestora, primele opt echipe se califică în play-off. Vor urma sferturile de finală şi semifinalele, în cinci partide, iar finala Ligii Naţionale este programată în şapte meciuri.

CSU Sibiu și-a asigurat prezența în faza următoare încă din runda trecută, după victoria cu 85-73 (42-39) de la CSM Ploiești. Cu toate acestea, „vulturii“ vor cu orice preț victoria, punctele puse în joc fiind importante în faza următoare. Meciul cu CSM Tg. Jiu va fi cu siguranță spectaculos, dar și un bun antrenament cu public, CSU căutând totodată să-și corecteze jocul pentru a urca din nou în play-off.

Adversarul de mâine a bifat doar 2 succese în acest sezon, ambele luna aceasta (67-63 cu CSM VSKC Miercurea Ciuc și 74-61 cu SCMU Craiova, chiar etapa trecută).

CSU Sibiu a scos la vânzare biletele pentru meciul de mâine AICI, la prețul de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

Ultimele meciuri din prima fază a LNBM

Vineri 27 ianuarie

Ora 16:00, CSM CSU Oradea – ABC Laguna București

Ora 17,45 CSO Voluntari – CS Municipal 2007 Focșani

Ora 18:00 U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CS Municipal Târgu Mureș

Sâmbătă 28 ianuarie

Ora 17:00 FC Argeș Pitești – CSM VSKC Miercurea Ciuc

Ora 18:30 SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – CS Municipal Galați

Ora 18:30 CS Dinamo București – CSM ABC Athletic Constanța

Ora 19:00 SCMU Craiova – CS Rapid București

Ora 20:15 BC CSU Sibiu – CS Municipal Târgu Jiu

CLASAMENT CONFERINȚA A

sursa: flashscore.ro

CLASAMENT CONFERINȚA B

sursa: flashscore.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*