Scandal în PNL!

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan le-a transmis liberalilor că „cine preferă să doarmă, să absenteze sau să voteze cu PSD poate să ia altă cale”.

„PNL are nevoie ca de aer acum de asumare publică constantă, fundamentată, clară și tranșantă la toate nivelurile. Doar așa putem răspunde la ceea ce așteaptă oamenii de la noi. Este evident pentru toată lumea că nu ai cum să câștigi politic, ca partid, prin absență sau prin tăcere! PSD ne oferă cea mai clară dovadă de sfidare a interesului național. Și pentru asta trebuie sancționat zi de zi, la toate nivelurile. Cine le trece cu vederea pesediștilor acțiunile toxice ajunge să fie catalogat automat complice la acțiunile ostile îndreptate împotriva PNL și a romanilor. (…) PNL poate fi liderul inteligent și puternic al dreptei. Ne trebuie concentrare și ne mai trebuie angajament, iar cine preferă să doarmă, să absenteze sau să voteze cu PSD poate să ia altă cale. Avem nevoie de mobilizare și să fim combativi. Tot timpul, fără pauze, fără ezitări. Aceasta e singura cale spre victorie a PNL”, a spus Turcan, ieri, la Consiliul Național al PNL.

Ea a susținut că guvernele PSD Tudose și Grindeanu au îndatorat România cu circa 27,66 miliarde lei. „România condusă de PSD trăiește din împrumuturi în vremuri de creștere economică! În 9 luni, PSD a împrumutat echivalentul a 900 km de autostradă. Apar informații că tot mai multe primării nu au plătit salariile pe august, pentru că așteptau bani de la rectificare. Sau sunt situații în care primăriile au majorat salariile, știind că nu au bani în buget, dar stăteau cu speranța în rectificare! Când colo, la rectificare au primit praful de pe tobă. Astfel, pentru a-și echilibra bugetele locale, primarii vor trebui să vină cu căciula în mână, la București, pentru a primi bani! Asta a și urmărit Dragnea. Iar noi trebuie să spunem că un asemenea comportament transforma România într-o feudă”, a afirmat liderul PNL.

Turcan a susținut că PSD este dezinteresat de dezvoltarea economică, iar în ceea ce privește apărarea singura miză pentru acest partid sunt achizițiile.

„Durata medie a mandatului de ministru PSD — două luni și jumătate. Asta este cea mai clară dovadă a prețului pe care-l pun pe economie, fonduri europene, apărare! Rezultatele se văd cu ochiul liber!”, a spus prim-vicepreședintele PNL.

Ea a susținut că firmele în care apar acționari mai mulți miniștri nu au aplicat pentru plata defalcată a TVA, la fel și cele la care sunt acționari Călin Popescu-Tăriceanu și soția premierului Mihai Tudose.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*