Schimbare de conducere la Casa Județeană de Pensii. Fostul director a plecat la MedLife

Începând cu data de 1 decembrie, noul director interimar al Casei Județene de Pensii Sibiu este Vlad Șabliovschi, inspector superior în cadrul instituției.

Fostul director, Dorel Aldea și-a suspendat la cerere raporturile de serviciu de la Casa Județeană de Pensii pentru 12 luni, și începând cu data de 5 decembrie este Director General la MedLife Polisano.

Care este legătura între Dorel Aldea și MedLife

Grupul MedLife a achiziționat în anul 2021 pachetul majoritar în proporție de 60% al companiei Medica Sibiu, unul dintre furnizorii importanți de servicii medicale private din județul Sibiu. Odată cu această achiziție, MedLife își consolidează cea mai mare rețea de unități medicale private cu acoperire la nivel național.

Compania Medica Sibiu a fost înființată în anul 2001 de către Dorel Aldea, și are în componență o policlinică de mari dimensiuni, un laborator de analize medicale și un centru de medicina muncii. Totodată, Medica Sibiu este unul dintre furnizorii aflaţi în contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate din Sibiu (CJAS), acoperind o gamă largă de analize de laborator și consultații medicale, pentru specialități precum endocrinologie, interne, neurologie, psihiatrie, psihologie clinică. Potrivit datelor contabile depuse la Ministerul Finanțelor, Medica SA a încheiat anul 2021 cu un profit de 368 643 lei, și avea la aceași dată 38 de angajați.

Managerul Medica Sibiu este Daniela Aldea, soția lui Dorel Aldea.

Grupul MedLife și-a schimbat managerul în data de 15 noiembrie, odată cu plecarea fostului director, dr. Celestin Constantin. De la acea dată și până la data de 5 decembrie conducerea grupului a fost asigurată de Dr. Adina Atasie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*