Scriitorii sibieni Decebal Todăriță și Savu Popa au participat la Salonul Hunedorean al Cărții.

Decebal Todăriță și-a lansat la Deva al doilea volum de poezii, intitulat „Multivers”, publicat în acest an la Editura Eikon (prefață Ovidiu Ivancu, ilustrații Iulia Cruceru) iar Savu Popa a lansat cartea „O hermeneutică a incertitudinii – incursiuni în poezia lui Aurel Pantea și Ion Mureșan„, apărută tot în acest an, la aceeași editură.

Publicul a avut parte și de un recital poetic în cadrul căruia au fost prezentate poezii din volumul lansat dar și câteva poeme inedite, din volumul în pregătire al poetului sibian Decebal Todăriță.

„ A fost o zi minunată azi la Deva, unde am prezentat volumul meu de poezie Multivers și am recitat alături de scriitorul Savu Popa, de Valentin Ajder, Director Editura EIKON care ne-a încântat cu câteva melodii, și de scriitorul Ovidiu Iancu- online de la Vilnius. Ne-am bucurat și pe prezenta poetului George V. Precup, care ne-a recitat din volumele sale și scriitorul Vianu Muresan (A.T.Branca). O zi deosebită, la care va facem părtași prin câteva fotografii! Mulțumim tuturor!” a transmis Decebal Todăriță pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*