Se caută voluntari la Mocăniță

”Inima mocăniței hârtibăcene nu e locomotiva ei, cum mulți ar crede, ci voluntarii din spatele trenulețelor pline cu turiști”. Asociația ”Prietenii Mocăniței” caută voluntari. Oricine poate pune mâna să ajute, este binevenit în echipa Mocăniței.

Asociația ”Prietenii Mocăniței” îi invită pe sibienii care vor să se implice să și facă diferența, să se alăture ca voluntari echipei Mociniței. Doritorii trebuie doar să trimită un mesaj în privat pe pagina Asociației, apoi vor fi adăugați în grupul de facebook. Așa vor putea decide cum și cât se vor putea implica.
”Inima mocăniței hârtibăcene nu e locomotiva ei, cum mulți ar crede, ci voluntarii din spatele trenulețelor pline cu turiști. Fie că se ocupă de întreținerea liniei sau a vagoanelor și a locomotivelor, fie că sunt nași pe tren sau vânzător în magazinul mocăniței, sau poate doar tund iarba sau organizează evenimente de neuitat, fără ei Mocănița Văii Hârtibaciului nu ar fi ceea ce este astăzi.
Suntem întotdeauna bucuroși de voluntari noi, așa că, dacă crezi că poți face o diferență, lasă-ne un mesaj aici sau în privat și te adăugăm în grupul nostru de facebook, ca să decizi singur când și cu ce poți ajuta. Este o oportunitate bună de câștigat experiență în mai multe domenii, iar noi suntem întotdeauna veseli să te învățăm, dar și să învățăm de la tine!”, transmit reprezentanții Asociației.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*