Se caută voluntari pentru PISICI! Atenție, poate genera dependență de pufoșenii drăgăstoase!

Blăniță pufoasă, pernițe moi, mustăți lungi, gheruțe ascuțite, năsuc umed și catifelat, ochișori irezistibili. La toate acestea se adaugă o atitudine unică, capricioasă, de-a dreptul arogantă pe alocuri. Cine adoră aceste însușiri, știe că este vorba despre o felină domesticită (vorba vine), o pisică. Și tocmai de iubitorii de pisici este nevoie acum! Asociatia PAN caută voluntari pentru adăpostul de pisici. Doar iubitori de feline, dedicați și dispuși să aloce din timpul lor liber minunatelor pufoșenii.

Se spune că pisicile au sclavi, nu stăpâni. Și doar iubitorii de feline înțeleg cu adevărat ce înseamnă această metaforă.
În realitate, pisicile sunt foarte independente și descurcărețe, au o atitudine total diferită de cea a câinilor, una de superioritate. Cu toate acestea, felinele sunt capabile să-și iubească omul cel puțin la fel de mult cum o fac câinii. Doar că au felul lor de a-și arăta afecțiunea. Iar odată ce ai descoperit carisma felinelor, nu ai cum să nu le îndrăgești.
Însă, la fel ca toate animalele domesticite de om, și felinele ajung victime ale oamenilor: abandonate, maltratate. Cele mai multe își găsesc sfârșitul pe străzi, iar cele norocoase, ajung și adăposturi. Așa cum sunt cele care a ajuns în adăpostul Asociației PAN. Iar acum, ele au nevoie de cineva care să se le îngrijească, să se joace cu ele și să le ajute să uite de traumele trăite pe străzi.
”Te invităm în echipa noastră de voluntari!
Pisicuțele asociației au nevoie de tine! 🐱
Dacă dorești să oferi din timpul tău pentru a ajuta animalele abandonate, hai voluntar la PAN.
Care sunt beneficiile implicării tale ca voluntar?
– ajutorul dat în adapost (curățenie, hrănirea pisicuțelor, schimbarea apei pentru a fi proaspătă- veți avea parte de o școlarizare în cadrul adăpostului);
– interacțiune directă cu pisicuțele noastre și o echipă tânără;
– ocazia de a te împrieteni cu mulți alți voluntari simpatici;
– contract de voluntariat;
– adeverinta/ scrisoare de recomandare.
Vrem o viață mai bună pentru aceste ființe nevinovate.
Dacă vrei să lupți alături de noi, înscrie-te voluntar aici: https://bit.ly/35ORhwe”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*