Se dă STARTUL sezonului MOTO la Sibiu – ”Wheels of Hope ’22”

În data de 2 aprilie, la ora 10, se dă startul sezonului moto în toată țara. Evenimentul a fost transformat de către împătimiții de motoare într-unul de avergură și va fi marcat prin parade ale motocicliștilor care se vor desfășura concomitent, la aceași oră, în mai multe orașe din țară, inclusiv la Sibiu.

Odată cu venirea primăverii și încălzirea vremii, pasionații de motoare își încep aventura. În acest an, startul sezonului moto a fost transformat într-un eveniment național, o paradă care se desfășoară, concomitent, în data de 2 aprilie, de la ora 11.00, în toate marile orașe din țară.

La Sibiu, toți motocicliștii din municipiu și din împrejurimi sunt invitați la locul tradițional de întâlnire sâmbătă, 2 aprilie, la ora 10.00.

”Invităm toți motocicliștii sibieni și din împrejurimi la o paradă moto în Municipiul Sibiu. Ne adunăm începând cu ora 10 la locul tradițional de întâlnire a motocicliștilor sibieni, în parcarea Hanului Dumbrava (la Ciupercă).
Vom pleca la ora 11 pe traseul: calea Dumbravii – str. Ludos – cal. Poplăcii – bd. Victoriei – bd. Coposu – str. Constituției – str. 9 Mai – Piața Mică.
După o scurtă sesiune de poze în Piața Mică, ne vom îndrepta pe traseul – str. Abatorului – str. Rusciorului – str. Lunga – str. Căprioarelor spre Club House Gremium Nomads MC, unde sunteți invitați cu toții la un pahar de socializare.”, transmit organizatorii: Gremium MC Nomads Romania, alături de Bad Seven MC, Black Seven, Seven Sins RC și Old School Rebels RC.

”Wheels of Hope ’22” este o inițiativă națională a Ride & Ride MF. Evenimentul, care are pentru rima dată o asemenea amploare, se desfășoară sub motto-ul ”Aceeași zi, aceeasi oră, la nivel național! Uniți de aceeași pasiune!”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*