Se lucrează în Sibiu: 24 de străzi au fost reparate, alte 6 urmează

Primăria municipiului Sibiu a făcut bilanul: 24 de străzi au fost reparate anul acesta și alte șase străzi vor intra în lucru până la finalul anului.

Pe lângă lucrările de investiții în modernizarea cartierelor de blocuri, Primăria Sibiu a realizat anul acesta și reparații ample pe străzi, prin înlocuirea completă a stratului de asfalt, iar în cazurile în care a fost necesar s-au refăcut inclusiv trotuarele. “Anul acesta am efectuat astfel de lucrări de reparații pe 24 de străzi. Ne-am concentrat pe cele din zona industrială vest și pe cele din zona Căii Dumbrăvii, dar și pe străzi din cartiere. În următoarea perioadă vom interveni pe alte 6 străzi”, explică Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Astfel, în acest an, lucrări ale carosabilului și trotuarului au fost efectuate pe străzile Europa Unită (unde s-a creat și o parcare nouă), M. Kogălniceanu, Barcelona, Lyon, Munchen, Constituției, Iazului, A. Vlaicu, Miron Costin, I. Chendi

Reparații ale stratului de pe carosabil au fost executate pe străzile Maramureșului, Cristianului, Turda, A. Vlahuță, O. Goga (între str. Argeșului și Aleea Călăreților), Bahluiului, D. Anghel, M. Sebastian, Avrig, Argeșului,  Gh. Dima, Bâlea, H. Bâlea, Lungă. De asemenea, s-au efectuat lucrări și la girațiile care există pe străzile menționate mai sus la care se adaugă cea dintre str. Rahovei și b-dul M. Viteazu, cea dintre str. V. Cârlova și Transilvaniei și intersecția dintre str. Banatului și b-dul Victoriei.

Au fost amenajate parcări pe b-dul Milea (lângă benzinărie), pe Calea Dumbrăvii (în spatele fostului bloc ITS) și una pe str. Oțelarilor

Municipalitatea anunță că lucrările de reparații vor continua și în următoarea perioadă. Strada Morilor este în lucru deja, iar de luni, 24 octombrie încep pe str. Ștefan cel Mare (de la intersecția cu Bâlea și până în Vasile Aaron, inclusiv rampa Ștefan cel Mare). La finalul acestei săptămâni aceleași lucrări se vor efectua și pe str. Plugarilor.

Intervențiile se vor desfășura fie sub trafic, cu restricții, fie cu anumite închideri temporare ale traficului. Dacă temperaturile permit, asfaltul nou se va așterne tot pe timpul nopții pentru a afecta circulația într-o cât mai mică măsură.  Până la finalul anului este planificată înlocuirea asfaltului și pe străzile Rahovei, Henri Coandă și Grigore Alexandrescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*