Se oprește apa în cartierul Ștrand

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că joi, 19.05.2022, în intervalul orar 08:00 – 17:00, vor fi executate lucrări de cuplare a noii rețele de apă și a branșamentelor aferente blocurilor de pe strada  Oașului, precum și a branșamentelor blocurilor 5, 6,10 din strada Sălajului și bl.11 din strada Maramureșului.

Acestea vor fi realizate de firma Terra Building în colaborare cu Apă Canal Sibiu SA,  în cadrul proiectului de modernizare a cartierului Strand, derulat de Primăria Municipiului Sibiu.

Pe durata lucrărilor, în intervalul orar menționat, se va întrerupe alimentarea cu apă a blocurilor existente în perimetrul delimitat de străzile  Bihorului – Gorjului  – Sălajului – Maramureșului, respectiv  str.Sălajului bl. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10; str. Sălajului nr.7 – Dispensar Medical; str.Oașului bl.1,2,3,4; str. Gorjului bl.3 și bl.5; str. Maramureșului bl. 7 , 9, 11, 13, 15; str.Bihorului bl. 8 , 12, 14 și str.Hategului bl.4. Abonații din zona afectată sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă.

Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor o autospecială cu apă de utilizare menajeră care va staționa la intersecția străzilor Oașului cu Bihorului.

La reluarea furnizării este posibil ca în unele din zonele afectate să apară o ușoară creștere a turbidității.

Apă Canal Sibiu S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat tuturor consumatorilor afectați de executarea lucrărilor.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269222777.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*