Seară culturală la biserica de pe Mihai Viteazu

Societatea pentru Cultura și Literatura Română în Bucovina – filiala Sibiu, Asociația „Rut“ și Parohia Mihai Viteazu I din Sibiu organizează, în ajunul Zilei Naționale a României, manifestarea culturală „Hai să dăm mână cu mână!“.

Programul include recitaluri ale grupului vocal „Răzeșii Bucovinei“ și interpretei de folclor Violeta Găgeanu, un moment liric oferit de poetul și scriitorul bucovinean Emil Ianuș, precum și o suită de prelegeri, dintre care amintim: Cristian Filip, președintele Fundației „Părintele Arsenie Boca“ și al Alianței Părinților – „Figuri luminoase ale Centenarului“, profesorul universitar dr. Tiberiu Costăchescu – „România. Țara cântată și binecuvântată“, profesorul Gheorghe Dolinski, președintele Societății pentru Cultura și Literatura Română în Bucovina – „Pilotul-erou Vasile Niculescu“.

Evenimentul va avea loc vineri, 30 noiembrie, începând cu ora 17, în biserica de pe Bd. Mihai Viteazu, cu hramurile Sf. Ierarh Nicolae și Înălțarea Domnului. Accesul publicului este liber.


Mihai COLIBABA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*