Sebastian Băcilă a devenit un înger de zăpadă

Boala incurabilă l-a răpus în cele din urmă pe Sebastian Băcilă, tânărul din Sibiu a cărui dramă a zguduit întreaga comunitate.

După ce a fost diagnosticat cu patru forme de cancer și a luptat cu optimism până în ultima clipă, băiatul în vârstă de doar 19 ani care visa să devină medic a fost nevoit să se despartă de cei dragi pentru totdeauna.

„Omul de zăpadă a primit aripi de înger. A stat lângă noi preț de o clipă, cât să învățăm să o prețuim cu adevărat, cât să înțelegem cum să o trăim. De sâmbătă, Sebastian e îngerul de nea al cerului. Va ninge peste noi cu iubirea lui…”, a scris mama lui Sebastian, Andreea Băcilă, sâmbătă, 12 decembrie, pe pagina sa de Facebook.

Cei care l-au iubit și îl vor iubi mereu pe Sebastian și l-au respectat pentru îndârjirea sa mai au o ocazie să își ia rămas bun. Sebastian va fi adus pentru sărăcustă, marți, 15 decembrie, ora 18, la capela „Caritabil” din Sibiu, strada George Bacovia, nr. 3. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, la ora 11, tot la capela „Caritabil”.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

„Chiar dacă între noi

va crește tăcut timpul

uitarea niciodată

nu își va face loc…

Și-n taina dorului din suflet

vă voi iubi

mă veți iubi

la fel…”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*