Sebi atacă podiumul la Raliul Brașovului

Cu Bogdan Iancu în dreapta, Sebastian Barbu revine în Campionatul Național de Raliuri, pe Skoda Fabia R5!

Sebastian Barbu și-a propus să alerge în 6 din cele 11 etape ale Campionatul Național de Raliuri din 2021, după ce, în sezonul trecut, a luat startul doar la Raliul Sibiului. Va face echipă cu Bogdan Iancu, pe un model Skoda Fabia R5.

La Brașov

Prima apariție din acest sezon se va produce chiar în week-end, la Raliul Brașovului, programat în perioada 25 – 27 martie. Susținuți de Pavel Group și de parteneri tradiționali deja – Gorgandin, Eglo, Geometrica Arhitecs, Jifa, Aerotravel și Alta Cosmetics, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu vor intra în campionat din runda a II-a, prima având loc în perioada 19-20 februarie, la Covasna (România Winter Rally).

În funcție de condițiile meteo

Cu o serie de speciale noi, etapa de la Brașov se anunță una extrem de disputată, iar Sebastian Barbu este pregătit să înceapă sezonul 2021 cu un rezultat bun. „Suntem conștienți că va fi o luptă intensă pe fiecare kilometru de probă specială, iar condițiile meteo vor face această luptă și mai interesantă. Este important să luăm cele mai bune decizii, în funcție de ceea ce se întâmplă pe fiecare probă și sper ca, la final, să obținem un rezultat cât mai bun”, a spus Sebastian Barbu, înaintea startului în etapa de la Brașov.

Mașină pregătită

În urma parteneriatului sportiv cu Pavel Group, Sebastian Barbu va lua startul pe o Skoda Fabia R5, iar programul din acest sezon include, după etapa de la Brașov, startul în Raliul Clujului (28-29 mai), Raliul Argeșului (11-12 iunie), Raliul Sibiului (30-31 iulie), Raliul Iașului (3-4 septembrie) și Raliul Maramureșului (15-16 octombrie). „Va fi un sezon într-un campionat competitiv și sunt sigur că putem să-i oferim lui Sebastian Barbu o mașină rapidă cu care să-și atingă obiectivele stabilite”, a spus și Stefano Rafanelli, managerul tehnic al echipei.

Începe joi, în Piața Sfatului

Raliul Brașovului are în total 8 probe speciale, 5 programate vineri și 3 sâmbătă, cu o lungime de aproape 120 de kilometri. Joi, 25 martie, este programat shakedown-ul și startul festiv, de la ora 19:30 în Piața Sfatului din Brașov. „Le mulțumesc fratelui meu Alex și lui Stefano pentru eforturile depuse ca eu să pot începe acest sezon. Le mulțumesc partenerilor și sper ca împreună să ne atingem toate obiectivele stabilite. Și le mulțumesc celor care ne susțin de acasă sau de pe marginea probelor speciale, fanilor care sunt cei mai importanți în acest sport. Această susținere mă motivează și sper să o răsplătesc cu cât mai multe puncte”, a mai spus Sebastian Barbu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*