Sebi Barbu: „Suntem pregătiți să dăm totul“

Echipajul sibian Sebastian Barbu – Bogdan Iancu și-a atins obiectivul stabilit pentru Raliul Moldovei Bacău, etapa a 6-a din Campionatul Național de Raliuri Betano, încheind pe locul secund după cele 13 probe speciale.

foto: facebook/Sebastian Barbu

Cu punctele obținute în Moldova, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au trecut pe prima poziție în clasamentul general. Lupta pentru titlu continuă în ultimele trei etape de la Iași (macadam), Cluj (asfalt) și Brașov (macadam).

Penele făcute în etapa trecută, la Raliul Sibiului, i-a determinat pe sibieni să abordeze ceva mai prudent cursa din Moldova. „După recunoașteri, ținând cont de cât de dur a fost traseul, am decis să nu riscăm nimic și să încercăm să adunăm cât mai multe puncte posibil. A fost un raliu dur și intens până pe ultima probă, dar cu punctele de aici am trecut pe prima poziție la general, așa că obiectivul nostru a fost atins“, a spus Sebastian Barbu.

Cu două victorii, două clasări pe podium și un loc patru în acest sezon, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au adunat 187,6 puncte și ocupă prima poziție în clasamentul general, cu trei etape rămase de disputat. În spatele lor, la doar 1,4 puncte se află echipajul Andrei Gârtofan – Doru Vraja, iar pe trei a venit la numai 23,6 puncte echipajul Simone Tempestini – Sergiu Itu.  

„Cu cât se apropie finalul de sezon, cu atât mai dificilă devine lupta pentru titlu, dar în același timp și mai frumoasă. Suntem pregătiți să dăm totul în următoarele raliuri și le mulțumesc tuturor partenerilor noștri pentru susținere“, a mai adăugat Sebastian Barbu.

foto: facebook/Sebastian Barbu

Raliul Iașului, etapa a șaptea din Campionatul Național de Raliuri Betano, se va desfășura în perioada 2 – 3 septembrie, etapa pe macadam având un coeficient de 1,2.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii: ARC Stake, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*