Șeful CNADNR, după inspecția pe șantier: autostrada Sibiu – Orăștie ar putea fi redată traficului în jur de 10 octombrie

Lotul 3 (Cunța – Săliște) al autostrăzii Orăștie – Sibiu ar putea fi dat în circulație în jurul datei de 10 octombrie, a apreciat directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR), Cătălin Homor. Șeful CNADNR a efectuat, azi, o vizită de lucru pe șantierele DN 76 și Orăștie — Sibiu, lotul 3.

„Pe Orăștie — Sibiu s-a lucrat la capacitate maximă în zilele în care s-a putut lucra, ritmul și volumul lucrărilor desfășurându-se conform programului stabilit. Decalarea cu câteva zile a termenului anunțat a rezultat din hotărârea noastră de a realiza toate aceste lucrări conform proiectului stabilit, respectând toate standardele de calitate. Repet, calitatea este obținută prin respectarea etapelor și procedurilor de lucru. A apărut într-adevăr un decalaj al termenului de finalizare, dar totul este în favoarea calității. După această vizită, am estimat împreună cu colegii din șantier că, în condiții normale, în jurul datei de 10 octombrie vom putea reda traficului lotul 3 din Orăștie — Sibiu. Vreau să punctez din nou faptul că acest decalaj de timp e dat de nivelul calitativ necesar acestor lucrări, executate în funcție de condițiile meteo”, a declarat Cătălin Homor.

homor-pe-autostrada

În ceea ce privește DN 76, Homor a verificat stadiul lucrărilor pentru fiecare lot în parte, dar a avut și o întâlnire cu autoritățile locale pentru identificarea posibilelor probleme, astfel încât să nu mai existe amânări și întârzieri în desfășurarea lucrărilor.

santier-autostrada

Luni, 27 septembrie, CNADNR a anunțat că termenul de finalizare a lucrărilor la lotul 3 din autostrada Orăștie — Sibiu va fi decalat, din cauza ploilor. La începutul lunii septembrie, șeful CNADNR, Cătălin Homor, dădea asigurări că circulația pe lotul 3 al autostrăzii Orăștie-Sibiu se va redeschide la sfârșitul lunii septembrie, lucrările fiind în graficul stabilit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*