Șelimbărul face o nouă victimă în Liga 2

CSC Șelimbăr a reușit un nou rezultat important la prima sa experiență în Liga 2 la fotbal, 2-1 (0-1) cu FC Buzău, astăzi, pe teren „propriu“, pe Centralul din Avrig.

foto: facebook/CSC 1599 Selimbar

Elevii lui Eugen Beza au reușit azi să întrerupă seria de 11 partide fără înfrângere în Liga 2 a FC Buzău, după ce au întors de la 0-1. Au făcut o repriză a doua perfectă, la fel cum a făcut-o și în urmă cu 2 etape, cu „U“ Cluj. Pesemne că Beza are cuvintele potrivite la pauză, dar și schimbările care trebuie, iar CSC Șelimbăr continuă să impresioneze, în special în partidele de pe teren propriu, chiar dacă joacă în continuare la Avrig până să beneficieze de noul stadion aflat în aceaste zile în construcție.

Gazdele au ratat și un penalti, în minutul 38, acordat după o fază controversată. Experimentatul Alexandru Curtean a tras tare, însă balonul s-a dus peste poartă. Golurile noastre au venit apoi în actul secund, prin Tătar și Vișa, după care CSC Șelimbăr a reușit să închidă jocul, pentru a treia victorie consecutivă pe teren propriu, după  1-0 cu Concordia și 4-2 cu „U“ Cluj.

CSC Șelimbăr a urcat din nou pe 9 în clasament, cu 21 de puncte.

CSC 1599 Șelimbăr – FC Buzău 2-1 (0-1)

Marcatori: Daniel Tătar 58′, Bogdan Vișa 70′ / Adi Chică-Roșă 15′

CS Comunal Șelimbăr: R. Gal – Al. Vodă, Natea, Biatoumoussoka (Vișa 32′), D. Tătar (cpt.) – Cărăruș, Curtean – Vecerdea (Al. Luca 46′), Ciocâlteu, Yameogo (Monea 66′) – Ad. Cîrstean (T. Suciu 75′). Antrenor: Eugen Beza

Din păcate, la meci a avut loc o accidentare care a stârnit panică pe cele 2 bănci. Yameogo (Şelimbăr) şi Modibo Keita (Gloria) s-au ciocnit cap în cap, în minutul 18 al meciului. Jucătorul echipei buzoiene a fost scos cu targa de pe teren. Ambulanţa a rămas la teren, fiind solicitat un echipaj SMURD, care i-a acordat asistenţă şi l-a transportat pe jucător la spital după mai mult de o jumătate de oră de la producerea accidentării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*