Șelimbărul schimbă „călăreții”

CSC 1599 Șelimbăr își modifică din nou parte importantă de lot. După remanierea din temelii făcută în vară, când echipa se afla sub comanda antrenorului Eugen Beza, de această dată are loc la scurt timp după venirea la cârma „călăreților roșii” a fostului internațional Claudiu Niculescu.

foto: facebook/CSC 1599 Selimbar

În pauză competițională până în februarie, când se reia campionatul Ligii 2 cu runda a 17-a, CSC 1599 Șelimbăr a reziliat, rând pe rând, mai multe contracte pe cale amiabilă. Astfel, a anunțat renunțarea la serviciile lui Alexandru Curtean, Alexandru Dandea, Robert Riza, Alexandru Raicea, Alexandu Silveanu și Octavian Ursu.

Formația pregătită de Claudiu Niculescu se află de joi în vacanță, după un ultim antrenament efectuat joi, la Bungard. Iernează pe locul 12, cu 21 de puncte, aproape jumătate fiind acumulate în chiar primele 4 etape. Seria neagră care a urmat s-a lăsat cu schimbarea antrenorului Eugen Beza.

Cu Claudiu Niculescu la timonă, CSC 1599 Șelimbăr a strâns 4 puncte în 3 etape, 0-0 acasă cu CSM Slatina, 2-1 la Csikszereda și 0-3 acasă cu Dumbrăvița (primul meci pierdut pe teren propriu de „călăreți” în acest sezon).

Gruparea din Șelimbăr are șanse doar pur teoretice de a prinde ultimul loc de play-off, fiind la 5 puncte de Gloria Buzău, locul 6 în acest moment. Mai are de disputat 3 jocuri, cu CSMS Iași (25.02 – în deplasare), cu Dinamo (4.03 – acasă) și cu Unirea Constanșa (11.03 – în deplasare).

CSC 1599 Șelimbăr a anunțat plecările pe pagina de socializare, unde le-a mulțumit jucătorilor pentru efortul depus în tricoul „călăreților” și le-a urat succes carieră.  

foto: facebook/CSC 1599 Șelimbăr

Mulțumim, Alexandru Curtean!

Unul dintre oamenii care  a pus decisiv umărul la promovarea echipei noastre în Liga a II-a, Alexandru Curtean, a ajuns la final de contract!

După o perioadă de 3 ani și jumătate petrecută în fotbalul șelimbărean, a sosit momentul să-i mulțumim pentru aportul adus la echipa noastră, pentru momentele frumoase, care nu au fost puține, lui Alexandru Curtean.

Cu o carieră importantă în spate, fotbalistul de 35 de ani a reușit să impresioneze și în tricoul echipei noastre, reușind să acumuleze 31 de meciuri în Liga a II-a, timp în care a marcat 3 goluri și a furnizat două pase de gol.

De-a lungul carierei sale Alexandru Curtean a îmbrăcat tricoul unor echipe importante din România, iar aici putem aminti: Poli Timișoara, Dinamo București, Gaz Metan Mediaș, FC Hermannstadt, dar și cele două experiențe ”externe” la FC Atyrau în Kazakhstan și la Botev Plovdiv în Bulgaria.

În cariera de jucător, Alexandru Curtean a reușit să câștige și două trofee, Cupa României și Super Cupa României. ”

……………………………..

foto: facebook/CSC 1599 Șelimbăr„Mulțumim, Octavian Ursu!

CSC 1599 Șelimbăr și fotbalistul Octavian Ursu au ajuns la un acord  privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului!.

Octavian Ursu a sosit la CSC 1599 Șelimbăr în această vară din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Poli Timișoara!

Octavian Ursu a înscris 4 goluri în cele 13 meciuri în care a evoluat în acest sezon pentru echipa noastră!

Îi dorim mult succes în carieră lui Octavian Ursu!”

…………………….

„CSC 1599 Șelimbăr s-a despărțit de patru jucători!

Clubul nostru și fotbaliștii Alexandru Dandea, Robert Riza, Alexandru Raicea și Alexandu Silveanu au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractelor!

Le dorim succes în carieră celor patru jucători!”

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*