Semnal de alarmă de la PSD Sibiu: Aeroportul Sibiu este la un pas de faliment

PSD Sibiu, prin grupul consilierilor județeni, va cere o ședință extraordinară de Consiliu Județean, având pe ordinea de zi mai multe teme.

„Primul punct pe ordinea de zi va fi salvarea de la faliment al Aeroportului Internațional Sibiu. Aeroportul sibian este puternic afectat de criza COVID-19, veniturile pe  care până acum le realiza din surse proprii, în special din taxe aeroportuare, s-au diminuat drastic. Deși Consiliul de Administrație al Aeroportului a făcut toate demersurile și a informat Consiliul Județean (CJ), acționarul unic al RA Aroportului Internaținal Sibiu despre situația gravă  în care se află instituția, aceste demersuri au fost ignorate de președintele Daniela Cîmpean și majoritatea PNL, neavând o finalitate concretă. Deși pentru PNL nu este important, PSD Sibiu și sibienii conștientizează faptul că poarta aeriană de intrare în Sibiu și în Regiunea 7 Centru este vitală pentru dezvoltarea durabilă a județului nostru. Mai ales ca Aeroportul Sibiu are și o importanță geostrategică în contextul în care orașul nostru va deveni Comandament NATO”, a declarat Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

„Considerăm că este vitală convocarea unei ședințe extraordinare pentru a rezolva situația în care se află Aeroportul Internațional Sibiu, dar și pentru a dezbate alte teme stringente la ora actuală. În acest sens, grupul nostru va depune marți la CJ o solicitare pentru convocarea ședinței extraordinare”, a explicat Cătălin Stanciu, liderul de grup al consilierilor județeni PSD și președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*