Șerban Țichindelean revine la DSVSA Sibiu. Ordinul de pensionare a fost suspendat de Curtea de Apel Alba Iulia

Șerban Țichindelean, fostul director al DSVSA Sibiu a primit în luna mai a acestui an un ordin de pensionare la limită de vârstă din partea Autorității Naționale Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor. La vremea respectivă Șerban Țichindelean a contestat acel ordin, și a solicitat prelungirea contractului pentru o perioadă de trei ani conform legii.

Fizic încă pot face față și consider că experiența mea în rezolvarea problemelor sanitar veterinare cu care se confruntă județul ar fi utilă” a declarat Țichindelean pentru Mesagerul de Sibiu.

Deși decizia de suspendare a ordinului de pensionare a fost dată de Curtea de Apel Alba Iulia încă din data de 22 noiembrie, Șerban Țichindelean așteaptă încă Decizia ANSVSA București de a fi repus pe post.

„Deși obligația ca să fiu repus pe post trebuia să aparțină ANSVSA, am depus o solicitare însoțită de un certificat de grefă care să certifice hotărârea Curții de Apel Alba de suspendare a ordinului de pensionare, am zis să merg așa de jos în sus”, a mai spus Șerban Țichindelean

Cu toate acestea el încă așteaptă decizia Autorității Naționale prin care să fie repus în funcție.

Șerban Țichindelean așteaptă și decizia Tribunalului Sibiu de anulare a ordinului de pensionare, care însă poate fi atacată cu recurs.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*