Serbările Estivale ale Zăpezii, mâine și poimâine la Bâlea

serbarile zapeziiÎn perioada 11 – 12 iunie, la Bâlea va avea loc o nouă ediție a manifestării „Serbările Estivale ale Zăpezii“. Manifestarea va ajunge în acest an la ediția a XXII-a. Și de data aceasta, organizatorii au pregătit un program atractiv și încărcat pentru cei care se vor afla la Bâlea. Astfel, startul distracției se va da sâmbătă, pe platoul din fața Cabanei Paltinu – Bâlea Lac. Organizatorii au pregătit o serie întreagă de concursuri cu premii importante. Astfel, vor exista concursuri de schi, de snowboard și de tir. La acestea se adaugă un concurs de cros montan. În paralel, vor avea loc și cele mai atractive probe tradiționale ale serbărilor: meciul de fotbal pe zăpadă, meciul de volei pe zăpadă și concursul de tras cu frânghia pe zăpadă. „Aceste serbări se desfăşoară la întâlnirea celor două mari anotimpuri care sunt în Bâlea, iarna şi vara. Așteptăm cât mai mulți turiști și participanți“, a anunțat Marius Olariu, principalul organizator.

În ziua de duminică, organizatorii serbărilor și membrii Clubului Lions Decan Sibiu vor derula o acțiune de igienizare a zonei Bâlea.

Manifestarea este organizată de Fundația Bâlea Transilvania, iar parteneri sunt Consiliul Județean Sibiu, Primăria Cârțișoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, societatea comercială Bâlea Turism S.A. Sibiu și săptămânalul Mesagerul de Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*