Sesizați ONLINE problemele de pe drumuri

Societatea Drumuri și Poduri SA (DPS SA), compania Consiliului Județean Sibiu, promovează zilele acestea modalitatea online de sesizare a problemelor de pe drumurile județene printr-o serie de postări pe pagina de Facebook. Astfel, cetățenilor le este reamintit faptul că pot transmite societății mesaje referitoare la starea drumurilor județene, indiferent că este vorba despre gropi, curățenie sau deszăpezire.

”Societatea de Drumuri contribuie la eforturile pe care Consiliul Județean Sibiu le face, continuu,  în domeniul infrastructurii. Pe lângă investițiile în echipamente și utilaje, pe lângă  preocupările în asigurarea de personal bine pregătit, sesizările sibienilor sunt  foarte importante pentru DPS SA. Putem, intervenind rapid dupa semnalul cetățenilor, să eliminăm  disconfortul creat de o problemă aparută pe drumuri  ”-  Mihai Lisan, directorul general al Societății  Drumuri și Poduri SA Sibiu.

Sibienii au la dispoziție, pe pagina www.drumuripodurisibiu.ro, o secțiune specială dedicată sesizărilor. Secțiunea SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ cuprinde un formular pe care cetățeanul este invitat să îl completeze, să transmită problema, numele și adresa de e-mail prin care, ulterior, se va asigura comunicarea cu DPS SA.

Rețeaua de drumuri județene a Sibiului totalizează 950 de kilometri, iar pentru o mai bună reacție la eventualele probleme, precum și pentru intervenția la deszăpezire, DPS SA a implementat anul acesta și un sistem de monitorizare video. Acesta permite ofițerilor de serviciu ai DPS SA  să vizualizeze centralizat camere video din 50 de puncte din județ, camere  aparținând autorităților publice sau partenerilor privați care au acceptat participarea la proiect.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*