Sezonul se închide cu Bikini Race la Arena Platos

Bikini Race va fi ultimul eveniment al acestui sezon în complexul Arena Platoș Păltiniș. Din cauza lipsei zăpezii, tradiționalul Slide and Freeze nu se va ține în acest an. 

Miss Bikini_2015 (1)Ultimul eveniment din acest sezon în complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș are loc duminică, 6 martie. Bikini Race închide un an dificil, în care lipsa zăpezii naturale și temperaturile neobișnuit de ridicate au scurtat considerabil durata sezonului de ski. Prin urmare, Slide and Freeze, evenimentul care închidea în fiecare an sezonul, va fi anulat.

Distracţie la maxim

 În schimb, duminică, sezonul se încheie cu multă veselie și distracție. Pentru prima dată în istoria acestui concurs, concurentele la Bikini Race nu vor trebui să înfrunte temperaturi sub 0 grade, dimpotrivă, se anunță o zi chiar caldă. Cea de-a patra ediție a celui mai așteptat eveniment pe pârtiile complexului Arena Platoș Păltiniș va fi compusă din trei probe. Fiecare concurentă va trebui să treacă printr-o probă de slalom, ski sau snowboard, contracronometru. Apoi, concurentele vor defila pe banda rulantă a școlii de ski, urmând să arunce la coș cu cele trei mingi de baschet amplasate pe traseu. Ultima probă este parcurgerea unui traseu aplicativ, o probă unde se va puncta și timpul obținut de fiecare concurentă dar și impresia artistică. Pe traseu vor fi amplasate mai multe elemente sau obstacole.

Premii substanţiale

Premiile sunt extrem de consistente. Câștigătoarea Bikini Race va pleca acasă cu o invitație la festivalul Electric Castle și un voucher în valoare de 1000 de lei la magazinul Hervis. Locurile 2 și 3 primesc, de asemenea, invitații la Electric Castle și vouchere Hervis în valoare de 500, respectiv 250 de lei.

  În ziua concursului, înscrierile vor avea loc între orele 9.30 și 11.30, concursul fiind programat să înceapă la ora 12.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*