Sibian la un pas de moarte în propria casă

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost ajuns la spital, ieri după-amiază, după ce s-a intoxicat cu fum în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul său din municipiul Sibiu, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).


Potrivit sursei citate, ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgenţă 112 privind degajarea de fum dintr-un apartament situat la etajul I al unui bloc din municipiul Sibiu, pe strada Regele Ferdinand, pompierii militari au intervenit de urgenţă cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

foto: arhiva

La faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta în holul apartamentului la diverse textile şi mase plastice depozitate. Focul a fost stins prompt în limitele găsite.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al unor ţigări aruncate în coşul de gunoi fără să fie stinse.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sibiu, a fost trimis de urgenţă un echipaj tip C, fiind acordată asistenţă medicală unui bărbat în vârstă de 65 de ani. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu cu diagnostic de intoxicaţie acută cu fum.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*