Sibianul Gabriel Tischer în Consiliul de Administrație al Chimcomplex Borzești

Gabriel Tischer a fost ales ca membru în noul Consiliu de Administrație al Chimcomplex Borzești.

Începând cu data de 1 august, Chimcomplex Borzești are un nou Consiliu de Administrație, cu o majoritate de membri independenți. Președintele Consiliului, Ștefan Vuza a rămas singurul reprezentant al acționarului majoritar.

Madeline Alexander, Gabriel Tischer, Witold Urbanowski și Veronica Preoteasa sunt cei 4 noi administratori Chimcomplex votați la 1 august.

„Experiența internațională și cunoștințele vaste despre industrie și mediul de afaceri a celor 4 membri independenți votați astăzi, precum și celor 2 ce ni se vor alătura peste aproximativ 2 săptămâni, se aliniază perfect cu prioritățile Chimcomplex. Sunt încrezător că mărirea numărului de administratori de la 5 la 7 dintre care 6 vor fi independenți va aduce un aport valoros consiliului nostru, pe măsură ce ne dezvoltăm. Două femeile puternice și încrezătoare ni s-au alăturat în boardul Chimcomplex, ceea ce este un alt câștig pentru companie. Cred că senioritatea și entuziasmul noilor experți este un avantaj pentru a continua să transformăm compania, astfel încât să încorporăm sustenabilitatea, digitalizarea și experiența internațională în procesele noastre, în planul de investiții și practicile corporate”, a declarat Ștefan Vuza, Președintele Consiliului de Administrație Chimcomplex.

Gabriel Tischer este antreprenor, a condus timp de 20 de ani companii din industrii foarte diferite. Experiența din ultimii 3 ani în prima sa funcție din domeniul public, aceea de președinte al Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu, l-a determinat să-și dezvolte cariera fiind propus din partea Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu la funcția de Președinte al Consiliului Județean Sibiu.

Chimcomplex Borzești este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice și Oxo-Alcooli. Este o companie strategică pentru economia românească, cel mai mare combinat de produse chimice, cu 2 platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea. Chimcomplex este o companie cu o tradiție de aproape 70 de ani, care dezvoltă produse de calitate pentru o viață mai bună și un viitor sustenabil. În anul 2021 Chimcomplex a înregistrat o cifră de afaceri de 2,244 miliarde de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*