Sibience pe podium

Casa de Cultură a Studenților (CCS) Sibiu şi Cleopatra Models au reprezentat centrul universitar Sibiu, în perioada 1 – 2 noiembrie, la Festivalul Internaţional Studențesc de Modă „Culorile Toamnei” de la Pitești.

pitesti2016Înscrisă la cele două secţiuni – „Modele” şi „Creaţie vestimentară” -, echipa de la Sibiu a depăşit toate așteptările, ocupând primele locuri în clasament.

La secțiunea „Modele”, podiumul a fost cucerit în totalitate de manechinele din Sibiu. Alexandra Cînduleț a ocupat locul I, fiind declarată şi „Cel mai bun model din concurs”, Andreea Crețu a obținut locul II, iar Cristina Mihai, locul III.

Tematică îndrăzneață

La secțiunea „Creaţie Vestimentară” s-au înscris în concurs 30 de designeri, dar sibianca Teodora Barbu a reușit să impresioneze atât juriul, cât și publicul, prin colecția „(O) Cult Sisterhood”, obținând astfel locul al II-lea. Colecția ei este inspirată din simboluri oculte, cărți de tarot și spiritism, acestea regăsindu-se în piesele vestimentare propuse de tânăra designer prin formă, cromatică, broderie și gravură.

Jurizate de Bote

Printre membrii juriului s-au numărat Cătălin Botezatu şi Marius Secelean, de la Infofashion România, doi jurați exigenți, care sunt extrem de atenți la orice detaliu. „Premiile obţinute denotă faptul că participantele sibiene dețin supremația atât în vestimentație, cât și în frumusețe. În afara concursului, Şcoala de Modeling «Cleopatra Popescu» a oferit un show de excepţie prin mini-modele pregătite special pentru acest festival“, se arată într-un comunicat de presă al CCS Sibiu.

Liliana POPESCU | director CCS„

«Nu vă temeţi de perfecţiune! N-o s-o atingeţi niciodată!», spunea Salvador Dali; noi credem, însă, că toţi aceşti tineri care ne reprezintă tind spre perfecţiune. De aceea, talentul lor trebuie arătat, trebuie pus în valoare şi, mai ales, trebuie sprijinit. Felicitări fetelor şi coordonatoarei – Cleopatra Bojor (Popescu)! Pornind de la o premiză pozitivă, rezultatul va fi sigur unul pozitiv.“

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*