Sibieni campioni la Transylvanian Trophy

Tinerii piloți sibieni au participat în weekend la  Transylvanian Trophy 2022, întrecere desfășurată pe circuitul Skat Kart din Tg. Secuiesc. 14 de la Road Runner Racing Team și 2 de la Sibiu Racing Team. Andrei Laurențiu DRANCA – la Rotax Club, Evan VINTILĂ – la clasa Mini Rotax și Andrei Dorin BÂRSAN – la clasa Promo, s-au impus în finale.

La Clasa Micro Rotax, Ștefan Cristian ȚÂNȚAR (Road Runner Racing Team) a încheiat pe 4 în finala competiției, după un loc 4 în prefinală.

La Rotax Club, din 6 piloți care au luat startul, nu mai puțin de cinci au reprezentat Road Runner Racing Team. În finală s-a impus Andrei Laurențiu DRANCA, acesta fiind urmat de Tudor Armand CIULEANU (A.C.S. 7 MOTORSPORT). Pe 3 a venit Ioan Theodor NICOARĂ, următoarele locuri fiind ocupate în ordine de Fabian Gabriel REBEGEL, David Adrian CIOLOCA și Radu Bogdan TUDOR. În prefinală, cursa a fost adjudecată de Tudor Armand CIULEANU, sibienii venind în ordinea: Ioan Theodor NICOARĂ, Andrei Laurențiu DRANCA, David Adrian CIOLOCA, Fabian Gabriel REBEGEL și Radu Bogdan TUDOR.

La Junior Rotax, Mircea Marco PĂTRU de la Sibiu Racing Team a venit pe trei în finală, după un loc patru în prefinală, când a suferit o penalizare de 10 secunde pentru „Producerea intenționată a unui incident pe pistă“. Sibianul Sebastian VASILE a terminat pe 8 în finală, după un loc 9 în prefinală, iar colegul său Nicolae POPA a avut parte de o întrecere „de uitat repede“, ieșit din cursă în prefinală și un loc 9 în finală, cu doar 4 tururi efectuate din 13.

La clasa Mini Rotax, Evan VINTILĂ, pilotul Sibiu Racing Team, a revenit la forma de la începutul sezonului, reușind să se impună atât în prefinală, cât și-n finală. Mai mult, în marea finală a stabilit și cel mai bun timp pe un tur de circuit, 58.847 sec. Comăniciu POPA (Road Runner Racing Team) a venit pe 3 în finală, după un loc 5 în prefinală.

Clasa Promo a revenit unui alt sibian. Andrei Dorin BÂRSAN (Road Runner Racing Team) a câștigat finala, după ce în prefinală se clasase pe locul 6. Colegul său Daniel Sergiu TUDOR a prins locul  4 în prefinală și locul 7 în finală, în timp ce Alexandru Nicolae LUPU, tot de la Road Runner Racing Team, a terminat pe 9 atât în prefinală cât și-n finală.

La Senior Rotax, în prefinală, Bogdan Mihai BOGOIU (Road Runner Racing Team) a terminat pe 4, iar în finală pe 6, în timp ce David TOMA (Road Runner Racing Team) a încheiat pe 9 în prefinală și pe 4 în finală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*