Sibieni şi „stranieri” vin la Icon Arts

A doua ediţie a Întâlnirilor Icon Arts reuneşte acordurile muzicii jazz cu cele clasice şi cu arta fotografică. Evenimentul va avea loc în acest sfârşit de săptămână, la Teatrul Gong.

 

Astăzi şi mâine, manifestarea Icon Arts aduce nume bune ale muzicii, precum Euphonia sau Mircea Mutulescu. „Academia Icon Arts revine în faţa publicului sibian la mai puţin de patru luni de la închiderea cursurilor, cu o serie de evenimente grupate sugestiv sub numele de «Întâlnirile Icon Arts». Ne aflăm la a doua ediţie şi manifestarea va prilejui întâlnirea cu artişti sub semnul a două seri de muzică, una de jazz şi una cu muzică de cameră. În seara de muzică de cameră, va evolua pe scenă cvartetul Euphonia, din Cluj Napoca, iar pentru seara rezervată jazz-ului îl avem pe tânărul jazzman sibian Mircea Mutulescu, împreună cu trio-ul care îi poartă şi numele”, a dezvăluit Laurenţiu Străuţ, purtătorul de cuvânt al Filarmonicii de Stat din Sibiu. Concertele vor avea loc la Teatrul Gong, astăzi şi mâine seară, 18 şi 19 noiembrie. Biletele costă 7 lei şi se pot procura de la casieria instituţiei.

 

Remember în imagini

Si dacă muzica va fi din plin în sălile Teatrului Gong, nici arta fotografică nu va lipsi. Holul Teatrului Gong va fi împânzit de fotografiile celor care au luat parte la ediţia anterioară a Icon Arts de la Sibiu. „Foaierul Teatrului Gong va fi transformat într-o veritabilă expoziţie, un salon foto, cu lucrări selectate din portofoliul studenţilor Academiei Icon Arts de la clasa artistului Cornel Lazia”, a mai spus Laurenţiu Străuţ. Imaginile din cadrul evenimentelor care au avut loc în vara trecută vor fi expuse pentru două zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*