Sibienii, chemați la un marș antiguvernamental. Primăria a avizat protestul inițiat de liberali

Câteva sute de sibieni ar putea participa, mâine, la un marș de protest care se va desfășura în fața Prefecturii. Inițiat de organizația județeană PNL Sibiu, protestul este îndreptat împotriva premierului Victor Ponta, în contextul în care tot mâine, în ședința reunită a celor două Camere ale Parlamentului, va fi votată moțiunea de cenzură „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă“.

„Prin moțiunea de cenzură «Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă», guvernul Ponta poată să cadă! Victor Ponta trebuie demis pentru că a blocat alegerile și a îngrădit dreptul la vot! Haideți să dăm un semnal că ne pasă pe mâinile cui se află România la guvernare. Vă propunem să ne întâlnim vineri, 12 iunie, ora 12.30, la sediul PNL Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 34, pentru un marș de protest care se va desfășura în fața Prefecturii Sibiu“, se arată într-un comunicat de presă al PNL Sibiu.

Copreşedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan, a declarat ieri, pentru AGERPRES, că mizează pe participarea a 500-700 de protestatari.

Participanții vor scanda împotriva Guvernului Ponta în fața Prefecturii

Participanții vor scanda împotriva Guvernului Ponta în fața Prefecturii Sibiu

La solicitarea Mesagerului de Sibiu, biroul de presă al Primăriei municipiului Sibiu informează că marșul a fost avizat de Comisia de Avizare a Adunărilor Publice pentru intervalul orar 12.30-14.00. Potrivit aceleiași surse, participanții vor mărșălui pe traseul Nicolae Bălcescu (sediul PNL) – parcare hotel Continental Forum – Prefectură – parcul Astra. (M.C.)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*