Sibiu – Cluj: duel pentru locul I

BC CSU Sibiu va disputa, astăzi, la Cluj, o nouă confruntare cu U-BT. Duelul va fi transmis în direct pe DigiSport, de la 19.00.

După trei săptămâni de pauză competițională, BC CSU Sibiu reia seria meciurilor oficiale, cu o nouă partidă din TOP 6. Meciul se va disputa în deplasare la U BT Cluj Napoca și va reprezenta o dispută puternică între primele două clasate din campionatul intern. BC CSU Sibiu se află în acest moment pe primul loc ân clasmentul Ligii Naționale de Baschet, cu 32 de puncte, fiind urmată de U BT Cluj cu 31 de puncte.

”Urmează un nou meci, într-o sală frumoasă. Sper să îl abordăm cu maximum de energie, pentru că venim după trei săptămâni de pauză, fără meciuri oficiale, în care am jucat dar meciuri amicale. Băieții sunt, cu siguranță, nerăbdători să înceapă meciurile oficiale. Va fi un meci cu miză mare-păstrarea locului I. Toți băieții sunt apți și sper că vom reuși să facem treabă bună 40 de minute, nu doar 30 de minute, așa cum am reușit la ultimul meci de la Cluj. Sunt convins că va fi un meci frumos, în care va câștiga echipa care este în formă mai bună, în momentul actual”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

După meciul de la Cluj, BC CSU Sibiu va juca, pe teren propriu, cu SCM Timișoara, sâmbătă, 9 martie, de la ora 17.15.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*