Sibiu, comunitate a mamicilor informate

AfisSibiu-comunitate a mămicilor informate este un eveniment dedicat în totalitate mamelor, identice prin probleme, unice prin ele însele și prin copiii pe care îi iubesc.
În perioada 12-16 octombrie 2015, sala de conferință din Librăria Habitus va reuni sub același acoperiș, atât specialiști din domenii precum pediatria, psihologia, nutriția și educația, cât și mămici de succes care sa ne împărtășească ce a însemnat această experiență pentru ele, cum s-a schimbat viața lor la sosirea unui copil și felul în care reușesc să managerieze, cu succes, calitatea de femeie de carieră și cea de mamă.
Temele abordate sunt cât se poate de interesante, dintre care amintim “Cum transmitem copilului încrederea în el?”, “Părinți, povești, desene animate: o perspectivă despre universul din jurul copilului nostru”, “Coaching creativ pentru mămici – Exerciții de însuflețire”, “Continuați să le spuneți povești copiilor”, “Ce înseamnă purtarea bebelușului și care sunt beneficiile acesteia atât pentru copil, cât și pentru mamă”, “Ești părinte? Ești responsabil!”, “Productivitate și echilibru pentru oameni inteligenți”, “Dragă mămică, tu cum negociezi?”, “Femeie. Mamă. Antreprenor.”, iar speakerii care vor pune bazele comunității sunt nume sonore precum: Anabela Luca (antreprenor, consultant și trainer de online marketing @adLemonade.com), Sabina Luca (psiholog, lector universitar doctor la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu), Catrinel Ioan (coach), Bogdan Gheorghiță (doctor în sociologie al Universității din București), Marciana Moiș (zâna poveștilor), Lucia Albu (psiholog, reprezentant al grupului Kangaroo Moms Sibiu), Ramona Tiepac (trainer și coach) și Dan Luca (fondatorul 5AM Coaching si 5AM Club).
Așadar, evenimentul va pune în discuție atât conceptul de “ A fi mama”, dar și cel de “ A fi femeie”, deoarece mamele au dreptul și chiar obligația de a-și trăi viața împreuna cu copilul, acesta fiind un membru al familiei și nu o povară, o bucurie, nu un sacrificiu. Accesul este gratuit!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*